maanantai 15. elokuuta 2016

Kolmen J:n kopla

Me olemme kolme J:tä. Kolme 40+ -kaverusta, joilla eletyt vuodet ovat jättäneet omat näkyvät jälkensä. Vaikka kaikki olemme harrastaneet aina liikuntaa ja yksi meistä jopa urheillut ammatikseen, niin silti jotain oli syytä tehdä. Ylipainoa meille jokaiselle oli kertynyt auttamatta liikaa, 10-20 kg:aan henkilöstä riippuen.

Ylipaino oli tuonut mukanaan monia ongelmia kuten selkä-, polvi- ja nivusvaivoja. Myös viskeraalisen rasvan määrä oli noussut huolestuttavalle tasolle. 

Niinpä tapasimme valmentajamme Annikan 9.8.2016 ja etukäteen antamiemme esitietojen pohjalta kävimme läpi lähtötasomme sekä tavoitteemme. Lähtötasomme ei ollut ehkä täysin toivoton, mutta karua kuultavaa tulokset kieltämättä olivat, vaikka Annika onnistuikin pitämään iloisen ja positiivisen tunnelman yllä koko tapaamisen ajan. Niinpä sovimme, että aloitamme ohjelman 15.8.2016 ja yhteistavoite meillä kolmella on noin 50 kg:n paikkeilla, joten hiukan on hommaa edessä:)

Valmentajanamme toimivan Annikan lisäksi meillä on apuna ja tukena ohjelman erinomaisin tuloksin vuosi sitten läpikäynyt eräs nimeltä mainitsematon ex-jääkiekkoammattilainen, josta on kehkeytynyt varsinainen Cambridge-guru. Samainen kiekkosankari väläytteli jo silloin mahdollisuutta, että olisimme aloittaneet ohjelman hänen kanssaan samaan aikaan, mutta syystä jos toisesta aika ei vielä silloin ollut kypsä.

Päivä ennen ohjelman alkua tunnelma on odottava, hiukan jännittynyt, mutta kuitenkin levollinen. Ja jo tässä vaiheessa iso kiitos lähipiirille. Tuki ja kannustus on ollut aivan huikeaa, joten siitäkään tavoitteiden toteutuminen ei jää kiinni. Ei siis muuta kuin kohti yhdessä asetettuja tavoitteita ja hyvällä fiiliksellä eteenpäin! 

Tsemppiä ja "äijät hei, kyl säki pystyt siihen."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti